Onze dienstverlening

Betrouwbaarheid en samenwerking met onze partners vormen de basis van ons producten- en dienstengamma.  Bij AZO kan u steeds rekenen op:

 • Allesomvattend en individueel advies ter plaatse
 • Oplossingsgerichte planning en conceptdesign
 • Uitgebreide knowhow en synergie-effecten
 • Ultramodern AZO Technologiecenter
 • De modernste productietechnologieën
 • Loonproductie die maatstaven bepaalt

Uitgebreid en individueel advies ter plaatse

In Duitsland zorgen onze competente buitendienst-medewerkers ervoor dat onze lokale klanten uitgebreid en individueel geadviseerd worden.

 

Zes dochterbedrijven en meer dan 30 verkooppunten met een eigen serviceafdeling zorgen ervoor dat ook onze internationale klanten wereldwijd ter plaatse van onze hoogwaardige adviesverlening kunnen genieten.

 

 

Oplossingsgerichte planning en conceptdesign

Wij luisteren, bestuderen het lastenboek en ontwikkelen vervolgens individuele oplossingen voor onze klanten. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe oplossingen waarbij het voordeel voor de klant en een snel rendement centraal staan.  Wij gebruiken hiervoor de modernste tools, zoals 3D-CAD met verschillende modules en systemen.

To top

Uitgebreide know-how en synergie-effecten

AZO beschikt over een gegevensdatabank waarin de producteigenschappen van meer dan 7.000 verschillende producten uit de 4 sectoren bewaard en gecatalogeerd worden.  Deze databank kan ten allen tijde door onze medewerkers geraadpleegd worden.

 

Met de AZO-productconfigurator kunnen standaardcomponenten zodanig worden aangepast, dat ze perfect aan de vraag van de klant voldoen.


Ook ú kan gebruik maken van de synergie die AZO u kan aanbieden dankzij onze jarenlange ervaring in de vier sectoren !

 

 

To top

Ultramodern AZO Technologiecentrum

In het AZO Technologiecentrum worden jaarlijks zo'n 250 producten van klanten getest en uitgebreid geanalyseerd.

De testresultaten worden grondig verwerkt en aan de klant ter beschikking gesteld. De verworven kennis wordt rechtstreeks toegepast op de ontwikkeling van nieuwe machines en installaties.

In het Technologiecentrum bevindt zich ook een labo dat is uitgerust met hoogtechnologische apparatuur om volgende metingen en testen te kunnen uitvoeren:  

 • Densiteitsmeting
 • Bepaling van korrelgrootteverdeling door zeefanalyse
 • Fijnkorrelmeting
 • Dichtheidsbepaling
 • Vochtigheidsmeting van kunststofgranulaat en stortgoed
 • Bepaling van dynamische viscositeit van vloeistoffen
 • Bepaling van omgevingsinvloeden op stortgoed  
 • Microscopische analyse van stortgoed

 

Alle testresultaten worden nauwkeurig gedocumenteerd en bewaard in de AZO-gegevensdatabank. Zo kan men steeds de meest actuele gegevens raadplegen. De verschillende transport-, doseer- en zeeftesten evenals de resultaten van poeder- en wrijvingstesten worden in de databank gelinkt aan projectgegevens.  Zo kan AZO met behulp van product-, test- en projectgegevens een optimale oplossing bieden voor de meest uiteenlopende eisen van onze klanten.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de sectoren van de voeding, farmacie, chemie en kunststof - met elk hun eigen specifieke vereisten -  beschikken wij bij AZO over de grootste kennis in de stortgoedbranche.

To top

De modernste productietechnologieën

Als kwaliteitsleider werkt AZO enkel met de modernste computer- en CNC-gestuurde machines voor een kwalitatief hoogstaand en efficiënt gepland productieproces.

AZO werkt met 3 basismaterialen: gebeitst aluminium, behandeld en epoxy gecoat bouwstaal en chroomnikkelstaal 1.4301/1.4541 en 1.4401/1.4571, in zes verschillende afwerkingen. Hierdoor kan AZO ook voor de farmaceutische sector steriele machines en installaties aanbieden die aan de strengste eisen voldoen.

Met behulp van de AZO productconfigurator kunnen zowel de materialen als de oppervlaktebehandeling perfect op de wensen van de klant worden afgestemd én uitgevoerd.

To top

Beurzen Benelux

11.03.2015 - 12.03.2015
Solids Antwerpen, B - Hal 3, Stand B3200

Nieuwsbrief


Profiel bewerken