Onze dienstverlening

Betrouwbaarheid en samenwerking met onze partners vormen de basis van ons producten- en dienstengamma.  Bij AZO kan u steeds rekenen op:

 • Allesomvattend en individueel advies ter plaatse
 • Oplossingsgerichte planning en conceptdesign
 • Uitgebreide knowhow en synergie-effecten
 • Ultramodern AZO Technologiecenter
 • De modernste productietechnologieën
 • Toonaangevende loonproductie

Uitgebreid en individueel advies ter plaatse

In Duitsland zorgen onze competente buitendienst-medewerkers ervoor dat onze lokale klanten steeds uitgebreid en individueel advies krijgen.

 

Zes dochterbedrijven en meer dan 30 verkooppunten met een eigen serviceafdeling zorgen ervoor dat ook onze internationale klanten wereldwijd ter plaatse van onze hoogwaardige adviesverlening kunnen genieten.

 

 

Oplossingsgerichte planning en conceptdesign

Wij luisteren naar uw wensen, bestuderen het lastenboek en ontwikkelen vervolgens een oplossing op maat. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe oplossingen waarbij uw voordeel en een snel rendement centraal staan.  Wij maken hierbij gebruik van de modernste planning tools, zoals 3D-CAD met verschillende modules en systemen.

Nach oben

Uitgebreide know-how en synergie-effecten

AZO beschikt over een gegevensdatabank waarin de eigenschappen van meer dan 7.000 verschillende producten uit de 4 sectoren bewaard en gecatalogeerd worden.  Deze databank kan ten allen tijde door onze medewerkers geraadpleegd worden.

 

Met de AZO-productconfigurator kunnen onze standaardcomponenten zodanig worden aangepast, dat ze perfect aan de vraag van de klant voldoen.


Ook ú kan gebruik maken van de synergiën die AZO kan bieden dankzij onze jarenlange ervaring in de vier sectoren !

 

 

Nach oben

Ultramodern AZO Technologiecentrum

In het AZO Technologiecentrum worden jaarlijks zo'n 250 producten van klanten uitgebreid getest en geanalyseerd.

De testresultaten worden grondig verwerkt en aan de klant bezorgd. De verworven kennis wordt rechtstreeks toegepast op de ontwikkeling van nieuwe machines en installaties.

Het Technologiecentrum omvat ook een labo dat is uitgerust met hoogtechnologische apparatuur om volgende metingen en testen te kunnen uitvoeren:  

 • Densiteitsmeting
 • Bepaling van korrelgrootteverdeling door zeefanalyse
 • Fijnkorrelmeting
 • Dichtheidsbepaling
 • Vochtigheidsmeting van kunststofgranulaat en stortgoed
 • Bepaling van dynamische viscositeit van vloeistoffen
 • Bepaling van omgevingsinvloeden op stortgoed  
 • Microscopische analyse van stortgoed

 

Alle testresultaten worden nauwkeurig gedocumenteerd en bewaard in de AZO-gegevensdatabank, zodat onze medewerkers steeds de meest actuele gegevens kunnen raadplegen. De verschillende transport-, doseer- en zeeftesten evenals de resultaten van poeder- en wrijvingstesten worden in de databank gelinkt aan projectgegevens.  Zo kan AZO met behulp van product-, test- en projectgegevens een optimale oplossing bieden voor de meest uiteenlopende eisen van onze klanten.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de voedings-, farmaceutische, chemische en kunststofsector beschikken wij over de grootste kennis in de stortgoedbranche.

Nach oben

De modernste productietechnologieën

Als kwaliteitsleider werkt AZO enkel met de modernste computer- en CNC-gestuurde machines voor een kwalitatief hoogstaand en efficiënt gepland productieproces.

AZO werkt met 3 basismaterialen: gebeitst aluminium, behandeld en epoxy gecoat bouwstaal en chroomnikkelstaal 1.4301/1.4541 en 1.4401/1.4571, in 6 verschillende afwerkingen. Hierdoor kan AZO zelfs voor de farmaceutische sector steriele machines en installaties aanbieden die aan de strengste eisen voldoen.

Met behulp van de AZO productconfigurator kunnen zowel de materialen als de oppervlaktebehandeling perfect op de wensen van de klant worden afgestemd.

Nach oben

Beurzen Benelux

23.09.2015 - 24.09.2015
Kunststoffen Veldhoven, NL