'Right to the point'

Welkom bij AZO !

AZO staat voor betrouwbare automatisering van productieprocessen in de voedings-, farmaceutische, chemische en kunststofsector.

 

AZO ontwerpt, produceert en monteert machines en installaties voor de opslag, uitdraging, zeving, transport, dosering en verweging van stortgoed, poeders, aroma’s, additieven, micro-componenten en vloeistoffen. Dankzij onze installaties komen alle ingrediënten op het juiste moment in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats in het verwerkingsproces terecht.

 

De AZO-groep, met hoofdkantoor in het Duitse Osterburken, is reeds drie generaties lang een familiebedrijf. Naast een uitstekende kwaliteit en betrouwbare oplossingen bieden wij onze klanten meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van de geautomatiseerde producttoevoer. Dankzij onze grondige aanpak, waarbij wij steeds opnieuw op zoek gaan naar de beste oplossing voor onze klanten, zijn wij uitgegroeid tot een wereldspeler op het vlak van de geautomatiseerde handling van stortgoed en vloeistoffen.

Met onze nieuwste technologieën helpen wij onze klanten wereldwijd om hun projecten tot een goed einde te brengen. AZO mag dan intussen een globale speler op de wereldmarkt geworden zijn, elke oplossing draagt nog steeds het kwaliteitslabel ‘Engineered in Germany’.

Haal uw voordeel uit onze rendabele, duurzame en energiezuinige automatiseringsconcepten, en kies voor de nummer 1 in de voedingssystemen, 'made by AZO'!AZO worldwide

Select Country:Beurzen

01.01.2016 - 31.12.2016
www.azo.de

Actueel

Dryblend mengervoeding
ATEX 94/9

Vakpers

05/2012
Process wordwide
03/2012
CPP
1 2 3 4 5