"Klantentevredenheid is de maatstaf voor ons handelen"

AZO Geschäftsführer

Robert en Rainer Zimmermann
General Managers

"De tevredenheid van onze klanten - die wij trachten te realiseren door kwalitatief hoogstaande producten en diensten aan te bieden, in combinatie met een nauwe samenwerking en een hoog competentieniveau - vormt de maatstaf voor ons handelen."

 

Kwaliteit

De kwaliteitsdoelstellingen werden door de directie nauwkeurig gedefinieerd en vormen zo een onderdeel van ons beleid. Wij zorgen ervoor dat alle andere bedrijfsdoelstellingen aansluiten bij onze kwaliteitspolitiek.

Onze belangrijkste kwaliteitsmaatstaf is onze klantentevredenheid. Elke klant kan steeds op ons rekenen, en aangegane verplichtingen worden consequent nagekomen.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem volgt de norm DIN EN ISO 9001 met  het doel kwalitatief hoogwaardige machines en systemen te produceren, die aan de eisen van onze klanten voldoen. Kwaliteitsmanagement dient in al onze afdelingen centraal te staan.

De geschiktheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid van alle medewerkers zijn voorwaarden voor het realiseren van onze hoge kwaliteitsdoelstellingen. Het kwaliteitsmanagementhandboek kan door iedere medewerker worden ingekeken en beschrijft alle procedures, methoden, werk- en controlerichtlijnen die moeten worden nageleefd.

Wij streven ernaar om onze hoge kwaliteit steeds te blijven verbeteren door middel van intensieve opleidingen en interne audits.

Klanten

Onze klanten en hun eisen staan centraal bij AZO. Een nauwe samenwerking met onze klanten is een voorwaarde voor ons succes.

Wij werken wereldwijd voor productiebedrijven, die zowel bulkgoed, kleine componenten als zeer kleine hoeveelheden in poeder en vloeibare vorm verwerken. Onze klanten zijn succesvolle ondernemingen in de voedings-, farmaceutische, chemische en kunststofindustrie, die steeds vooruit kijken.

Wij willen de klanten die met onze installaties werken steeds bijstaan met advies, ondersteuning en opleiding. Verder stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze wereldwijde service- en onderdelenafdelingen.

Nach oben

Succesfactoren voor onze klanten

Onze geautomatiseerde voedingssystemen en IT-oplossingen met gebruiksvriendelijke bedieningsconcepten voldoen aan de huidige eisen voor een volautomatisch productieproces.

Dankzij onze installaties en systemen kunnen onze klanten rekenen op een productie met een constante productkwaliteit.

Geldende milieuvoorschriften en wettelijke bepalingen, zoals bijvoorbeeld de verplichte producttraceerbaarheid of de ATEX-richtlijnen, kunnen met de AZO-oplossingen op betrouwbare wijze worden nageleefd.

Met een AZO-installatie kunnen onze klanten produceren in gesloten systemen die stofarm, eenvoudig reinigbaar en hygiënisch zijn.

Wij integreren alle grondstoffen in het productieproces. Grondstofverwisselingen, foute batches, materiaalverlies en productiefluctuaties behoren daardoor tot het verleden.

Onze automatiseringstechnologie maakt een duidelijke definitie en controle van de kwaliteitsverantwoordelijkheid mogelijk, waardoor minder tijd en effort aan controles moet besteed worden.

Onze besturingssystemen dragen bij aan de optimalisatie van recepten en een flexibele, 'just-in-time' productieplanning.

Met onze technologieën kan het producteproces volledig gedocumenteerd worden. Het hele proces, van de grondstofleverancier tot het eindproduct, is traceerbaar. Hiermee creëren wij de meest optimale omstandigheden voor de productie van kwaliteitsproducten.

Nach oben

Medewerkers

Onze medewerkers zijn van doorslaggevend belang voor ons succes. Bij ons werken gemotiveerde, gekwalificeerde en kwaliteitsbewuste mensen. Een positieve instelling naar onze klanten, de markt en ons werk toe is een absolute must voor iedere medewerker. Ieder van ons wordt gevraagd in een team te werken en zich te blijven bijscholen.  Prestatiegerichte verloning is een onmisbare factor binnen onze onderneming.

Nach oben

Partners

Wij bouwen op de samenwerking met competente partners voor de optimalisatie van onze producten en de verbetering van onze productiviteit.

Nach oben

Milieu

Wij voldoen aan de huidige milieuvoorschriften, en beschouwen het als onze plicht om spaarzaam om te gaan met natuurlijke grondstoffen.

Nach oben

Onze onderneming

AZO NV - Uw lokale kracht

AZO Benelux werd in 1995 opgericht als filiaal van de Duitse fabrikant AZO GmbH, specialist in de automatisering van stortgoed.  Met de steun van deze wereldwijd bekende machineproducent - die intussen meer dan 1.000 medewerkers telt en over 60 jaar ervaring beschikt - ontwikkelde onze vestiging zich in een sneltreinvaart tot een volwaardig en onafhankelijk bedrijf dat zich zonder schroom marktleider en trendsetter in de Benelux mag noemen. 

 

In Antwerpen staat een team van ervaren consultant-engineers, projectmanagers, vakleiders en service- en montageleiders dagelijks ter beschikking van het Benelux-cliënteel.  Wij beschikken bovendien over een uiterst moderne test- en demoruimte, evenals een scholings- en seminarieruimte voor ca. 100 bezoekers.

 

AZO NV biedt u:

 • een snelle en flexibele aanpak dankzij een goede geografische ligging en een klantgerichte werking
 • optimale prestaties door lokale competente partners, gesteund door het Duitse moederbedrijf
 • uitgebreide technische knowhow inzake:
   • consulting
   • testen
   • engineering
   • contracting
   • optimalisatie
   • kwaliteitscontrole 
   • procescontrole
   • validatie
   • onderhoud
   • service

Nach oben

Beurzen Benelux

23.09.2015 - 24.09.2015
Kunststoffen Veldhoven, NL